Programa de la @FiradeXativa

 PROGRAMACIÓ DE Fira de Xàtiva
DIA 14
10:00 Decoració i muntatge. Pl St Jaume.
20:00 Dansà (Punt de trobada a la Font del Lleó) Blogdanses Escola Danses de Xàtiva
21:00 Pregó de la Fira. Pl St Jaume..
22:00 Sopar popular. Torrada de carn a la brassa. Tiquet de 6€ (PUNTS DE VENDA: Llibreria La Costera,Cafeteria CoffeeLa tella i al lloc de cada activitat. ). Pl St Jaume.
23:00 Nit de cant improvisat i versà amb Mateu Xurí (Illa de Mallorca) i Sílvia Ampolla (Terres de l’Ebre). Després versà lliure. Organitzat per Pep Gimeno 'Botifarra' i Feliu Ventura. Activitat gratuïta. Pl St Jaume.

DIA 15
11:00 Esmorzar/Vermut firer amb musiqueta jamaicana. Pl St Jaume.
18:00 Fira d’entitats (amb activitats infantils). Zona del Mercat.
18:30 I Circuit de Micro Teatre Fira de Xàtiva funfions de teatre per 6€ (3€ cadascuna si no vols acudir a totes) Inscripcions a les 18h puntuals a la Fira d’entitats. Zona del Mercat.
21:00 CONCERT Estellés: De mà en mà amb els valencians Francesc Anyó Ferrer i Borja Penalba. Activitat gratuïta. Pl St Jaume.
22:15 I Concurs de truites (de creïlles, d’albergínies,...) i coques. [Les persones participants en el concurs tenen gratuït el tiquet del sopar de després, inscripcions el dia anterior] Pl St Jaume.
22:30 Sopar popular. Tiquet de 6€ (PUNTS DE VENDA: Llibreria La Costera, Cafeteria Coffee, La tella i al lloc de cada activitat.) Pl St Jaume.
00:00 Festa de disfresses amb DJs. Activitat gratuïta. Pl St Jaume.

DIA 16
21:30 CONCERT DE FIRA: Quim SançSmoking Soul'sARRAP ValènciaPirat's Sound SistemaSva-ters i més. Entrades a 5€ (PUNTS DE VENDA: Llibreria La Costera, Cafeteria Coffee, La tella i al lloc de cada activitat.). Pàrking del Pavelló Francisco Ballester, enfront de la Ciutat de l’Esport.

PUNTS DE VENDA: Llibreria La Costera, @Cafeteria Coffee, La tella i al lloc de cada activitat.